+31 (0)299 472 011
NL / EN
Installateurs Ontwerpers Gebruikers
Menu
HomeMaatwerk-Binnenwerken

Maatwerk-Binnenwerken

Bij LIGHT International hebben we een specialisatie ontwikkeld in het verledden van binnenwerken, zowel in openbare als gesloten ruimtes (gevangenissen, GGD-GGZ), en dat geldt voor alle merken. We geloven sterk in duurzaam ondernemen en begrijpen dat het niet altijd noodzakelijk is om nieuwe armaturen te leveren om een ruimte te transformeren. In plaats daarvan bieden we op maat gemaakte oplossingen om bestaande armaturen nieuw leven in te blazen.

Of het nu gaat om openbare ruimtes zoals kantoren, winkels, restaurants of hotels, of gesloten ruimtes zoals woningen gevangenissen, stations, tunnels en onderdoorgangen we hebben de expertise en ervaring om binnenwerken aan te passen aan de specifieke behoeften en stijl van elke ruimte. We begrijpen dat elk merk zijn eigen identiteit heeft en streven ernaar om de gewenste resultaten te behalen, ongeacht het merk waar we mee werken.

Ons doel is om duurzame oplossingen te bieden die niet alleen kostenbesparend zijn, maar ook bijdragen aan een groenere toekomst. We maken gebruik van energie-efficiënte technologieën zoals LED-verlichting en slimme besturingssystemen om de energiekosten te verlagen en de ecologische voetafdruk te verkleinen. Door bestaande armaturen te upgraden en te verledden, verminderen we de behoefte aan nieuwe productie en dragen we bij aan een circulaire economie.

Bij LIGHT International begrijpen we dat verlichting een cruciale rol speelt bij het creëren van de juiste sfeer, functionaliteit en esthetiek in elke ruimte. Met onze expertise in het verledden van binnenwerken streven we ernaar om de levensduur van bestaande armaturen te verlengen en tegelijkertijd een frisse en moderne uitstraling te creëren. We werken nauw samen met onze klanten om hun visie te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan hun specifieke behoeften en eisen.

Samengevat biedt LIGHT International op maat gemaakte verleddingsoplossingen voor binnenwerken in zowel openbare als gesloten ruimtes, ongeacht het merk. Onze focus ligt op duurzaamheid, energie-efficiëntie en het creëren van een positieve impact op de verlichte ruimtes. We zijn toegewijd aan het transformeren van bestaande armaturen, het verminderen van afval en het bijdragen aan een groenere en duurzamere toekomst.

 

 

Website: Websteen