+31 (0)299 472 011 Architecten Installateurs Gebruikers
NL / EN
Menu
Architecten

Wij zijn voor veel architecten het eerste aanspreekpunt op het gebied van licht. Met ons team van ontwerpers en ingenieurs en onze in-house werkplaats zijn wij in staat om voor elke situatie een op maat gemaakte lichtoplossing te creëren.

HomeArchitecten

Standaard armaturen bieden vaak een goede oplossing. Speciale constructies of architectuur vragen echter vaak om speciale oplossingen. Een specifieke fitting voor een specifieke constructie, een armatuur met een andere lichtkarakteristiek, een vormgeving die past bij de architectuur, een object dat nog niet bestaat. Wat er nog niet is, maar wel gewenst is, kan altijd worden ontwikkeld. Het aanbieden van deze maatwerkoplossingen is onze specialiteit.

LIGHT International heeft ruime ervaring in de ontwikkeling en productie van speciale lichtoplossingen met specifieke eisen. In nauw overleg met de klant kunnen wij elk product ontwerpen en engineeren voor elke relevante situatie, waarbij lichttechniek, aansturing, constructie en esthetiek samenkomen in een compleet product. Hiervoor wordt een team van industriëel ontwerpers en ingenieurs ingezet. Deze armaturen worden in onze "in house" werkplaats ontwikkeld en geproduceerd met als resultaat korte lijnen en een flexibele productie.

Laat u verrassen door de mogelijkheden die LIGHT International te bieden heeft!

 

Direct contact

Heeft u een vraag over een van onze producten, we helpen u graag direct verder:

Telefoon:
0299 472 011
Meer contactgegevens

Laat een bericht achter en wij nemen contact met u op

 
Website: Websteen