+31(0) 23 2010503
NL / EN
Installateurs Ontwerpers Gebruikers
Menu
HomeOVER ONS

LIGHT International: Verlichting met een Sterke Impact

Al 35 jaar lang is LIGHT International een vooraanstaande speler op de Nederlandse markt voor verlichting. Onze expertise strekt zich uit tot hoogwaardige verlichtingsoplossingen die niet alleen stijlvol zijn, maar ook bestand zijn tegen de tand des tijds.

Onze Geschiedenis

Sinds onze oprichting in 1989 hebben we ons gepositioneerd als pioniers in de verlichtingsindustrie. Met een toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid hebben we een solide reputatie opgebouwd die ons heeft geholpen om ons te onderscheiden van de concurrentie. Onze 35 jaar ervaring hebben ons geleerd dat verlichting niet alleen functioneel hoeft te zijn, maar ook een statement kan maken.

Specialisatie in Slagvaste Verlichting

Een van onze belangrijkste troeven is onze specialisatie in slagvaste verlichting. Of het nu gaat om penitentiaire inrichtingen, openbare ruimtes, industriële omgevingen of sportfaciliteiten, onze slagvaste armaturen garanderen duurzaamheid en betrouwbaarheid in zelfs de meest veeleisende omgevingen.

Eigen Productieproces

Wat ons onderscheidt van veel concurrenten is ons eigen productieproces. Door alles in eigen beheer te produceren, kunnen we de hoogste kwaliteitsnormen handhaven en aanpassingen doen om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. Dit stelt ons in staat om flexibel te zijn en snel te reageren op veranderingen in de marktvraag.

Onze Missie

Bij LIGHT International streven we ernaar om niet alleen uitstekende producten te leveren, maar ook een uitmuntende service te bieden aan onze klanten. We geloven in het opbouwen van langdurige relaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect. Ons team van professionals staat altijd klaar om te helpen en advies op maat te geven, zodat onze klanten de perfecte verlichtingsoplossing vinden die aan hun behoeften voldoet.

Toekomstgericht

Terwijl we terugkijken op onze succesvolle 35-jarige reis, kijken we ook vooruit naar de toekomst. We blijven innoveren, nieuwe technologieën verkennen en ons aanpassen aan veranderende marktomstandigheden. Met ons oog op duurzaamheid en vooruitgang blijven we streven naar excellentie in alles wat we doen.

Bij LIGHT International verlichten we niet alleen ruimtes, we verlichten levens. Ontdek vandaag nog het verschil dat onze verlichtingsoplossingen kunnen maken voor uw projecten.

 

 

 

Direct contact

Heeft u een vraag over een van onze producten, we helpen u graag direct verder:

Telefoon:
023 201 0503
Meer contactgegevens

Ontvang direct onze tarievenlijst!

 
Website: Websteen