+31(0) 23 2010503
NL / EN
Installateurs Ontwerpers Gebruikers
Menu
PRODUCTEN
HomeVERLEDDEN

Process Icon Vector Art, Icons, and Graphics for Free Download

Stap voor stap.......?

Kiezen voor LED-verlichting als een intelligente en energiezuinige oplossing komt voort uit zijn verminderd stroomverbruik vergeleken met conventionele verlichting. Dit resulteert in aanzienlijke besparingen op energiekosten, ondersteund door de aanzienlijk langere levensduur van LED-verlichting, waardoor de onderhouds- en vervangingskosten dalen. In dit artikel ligt de nadruk op het diepgaande proces van ombouwen naar LED.

Hergebruik, waarom juist wel....!

In veel projecten is vernieuwing echter niet altijd essentieel en of zelfs mogelijk voor alle armaturen. Wij moedigen hergebruik aan als een duurzame optie, wat niet alleen leidt tot extra kostenbesparingen maar ook bijdraagt aan onze de duurzaamheidsdoelstellingen. Onze uitgebreide kwalitatieve inventarisatie omvat de beoordeling van hergebruiksmogelijkheden, waarbij we vaak adviseren voor hergebruik, ondersteund door de CE-certificering als een integraal onderdeel van onze aanpak.

Ombouwen naar LED: Een Zorgvuldig Proces

Ombouwen naar LED is een gedetailleerd proces waarbij bestaande armaturen worden getransformeerd met LED-verlichting zonder vernieuwing van de behuizingen. Dit proces begint met het verzenden van minstens één armatuur ter controle naar de fabriek. na diversen tests en controles, geven wij advies inzake de haalbaarheid van ombouwen naar LED volgens strikte kwaliteitseisen. Het uitgangspunt voor TL-armaturen is 're-manufacture' en 'upgradable', waarbij de volledige elektronica, van bedrading tot LED-driver, wordt vervangen door hoogwaardige nieuwe componenten. Dit resulteert in een volledig nieuw armatuur dat geschikt is voor naadloze integratie in uw installatieproject, gecertificeerd en getest.

UItgangspunten en voordelen van Ombouwen naar LED:

UItgangspunten:

  • Ombouwen: bijna op alle soorten armaturen van welk merk dan ook

  • Full service: van afvoer oude armaturen tot installatie bij LIGHT International

  • Het standaard CE-certificaat: vanuit LIGHT International versterkt de duurzaamheidsgarantie en onderscheidt ons als producent, wat onze unieke positie op de markt benadrukt.

Voordelen:

  • Efficiënt Energiegebruik: Ombouwen naar LED realiseert aanzienlijke energiebesparingen, met tot 70% minder energieverbruik dan conventionele verlichting, vooral in combinatie met geavanceerde lichtregeling.

  • Levensduur: Verlichting geniet van een verlengde levensduur vergeleken met LED retrofit, met nieuwe LED-modules en drivers die garant staan voor 100.000 bedrijfsuren.

  • Lichtkwaliteit: Ombouwen naar LED biedt superieure lichtverdeling, kleurweergave en lichtsterkte ten opzichte van LED retrofit. CRI >90 standaard 

  • Beperkte Onderhoudskosten: De noodzaak voor vervanging of reparatie wordt significant verminderd.

  • Duurzaamheid: Ombouwen naar LED, als vorm van "re-manufacturing", hergebruikt bestaand materiaal voor een verlengde levensduur en minimaliseert afvalproductie.

 

 

Website: Websteen