+31(0) 23 2010503
NL / EN
Installateurs Ontwerpers Gebruikers
Menu
Contact
HomeDEMO AANVRAGEN

"Wil je zelf de kracht en prestaties van onze armaturen ervaren? Vraag nu een demonstratie armatuur aan en ontdek de kwaliteit en mogelijkheden van LIGHT International!

Onze demonstratie armaturen bieden je de unieke kans om onze verlichtingsoplossingen in actie te zien en te ervaren. Of je nu een architect, aannemer, installateur, ontwerper of gewoonweg geïnteresseerd bent in onze armaturen, de demonstratie stelt je in staat om de hoogwaardige verlichtingstechnologie, het ontwerp en de functionaliteit uit eerste hand te beleven.

Tijdens de demonstratie zullen onze deskundige medewerkers je begeleiden en alle vragen beantwoorden die je hebt. Ze zullen de specifieke kenmerken en voordelen van het armatuur toelichten en je laten zien hoe het naadloos past bij jouw verlichtingsbehoeften. Je zult de uitstekende prestaties, het comfortabele licht en de duurzaamheid van onze armaturen kunnen ervaren.

Vul het aanvraagformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om een gepersonaliseerde demonstratie in te plannen. Ons team staat klaar om je de volledige LIGHT International ervaring te laten beleven en je te laten zien hoe onze armaturen jouw verlichtingsprojecten kunnen versterken.

Mis deze kans niet om onze armaturen in actie te zien en te ontdekken hoe LIGHT International jouw verlichtingsvisie kan verwezenlijken. Vraag vandaag nog je demonstratie armatuur aan!"

 

 
Website: Websteen