+31 (0)299 472 011
NL / EN
Installateurs Ontwerpers Gebruikers
Menu
Gebruikers

LIGHT International is dé leverancier van standaard maatwerk voor architecten, gemeenten en lichtadviesbureaus. Als toonaangevend bedrijf begrijpen we de unieke behoeften en eisen van deze professionals in de verlichtingsindustrie. Onze missie is om hoogwaardige verlichtingsoplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke vereisten van elk project.

Met ons uitgebreide assortiment aan standaard maatwerkarmaturen stellen we architecten in staat om hun creatieve visie tot leven te brengen. We werken nauw samen met gemeenten om te zorgen voor goed verlichte en veilige openbare ruimtes. Daarnaast ondersteunen we lichtadviesbureaus met innovatieve en functionele verlichtingsoplossingen die voldoen aan de hoogste professionele normen.

Onze standaard maatwerkarmaturen bieden de perfecte combinatie van flexibiliteit en betrouwbaarheid. Ze kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van elk project, met oog voor zowel functionaliteit als esthetiek. Of het nu gaat om straatverlichting, accentverlichting of functionele verlichting voor binnenruimtes, LIGHT International levert hoogwaardige producten die voldoen aan de strengste kwaliteits- en duurzaamheidsnormen.

Met ons deskundige team en jarenlange ervaring zijn we in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de unieke vereisten van architecten, gemeenten en lichtadviesbureaus. We streven ernaar om een betrouwbare partner te zijn in het realiseren van verlichtingsprojecten die de verwachtingen overtreffen en bijdragen aan veilige, functionele en inspirerende omgevingen.

LIGHT International staat klaar om jouw projecten te voorzien van hoogwaardig standaard maatwerk en de expertise die je nodig hebt. Samen creëren we verlichtingsoplossingen die de wereld om ons heen verrijken en verbeteren.

 

 

 

HomeGebruikers

Onze armaturen vinden veelal hun weg in de openbare rumte. Vaak op posities waar het plegen van onderhoud lastig is en implicaties heeft voor doorgaand verkeer of de veiligheid van passanten. Bij het engineeren van onze producten maken wij daarom al belangrijke keuzes voor de levensduur van onze armaturen. Keuzes voor toe te passen duurzame materialen en hoogwaardige elektronische componenten.

Daarnaast zijn wij leveranciers onafhankelijk dus vrij om de door u gewenste componenten in te bouwen voor het beheren  van uw openbare verlichting. (Citytouch, Luminizer etc.)

Direct contact

Heeft u een vraag over een van onze producten, we helpen u graag direct verder:

Telefoon:
0299 472 011
Meer contactgegevens

Ontvang direct onze tarievenlijst!

 
Website: Websteen