+31 (0)299 472 011
NL / EN
Installateurs Ontwerpers Gebruikers
Menu
Installateurs

Bij LIGHT International begrijpen we het belang van gemak en efficiëntie bij het plaatsen en vervangen van onderdelen in een armatuur. We streven ernaar om het installatieproces zo eenvoudig en snel mogelijk te maken, zodat onze klanten tijd en moeite kunnen besparen.

Als producent van op maat gemaakte armaturen hebben we de flexibiliteit om in overleg aanpassingen door te voeren die het installeren nog efficiënter maken. We luisteren naar de specifieke behoeften van onze klanten en werken samen om oplossingen te vinden die voldoen aan hun installatievereisten.

Of het nu gaat om het ontwerpen van een speciale beugel, het toevoegen van een extra grote flens of het aanpassen van de positie van de wartelgaten, we streven ernaar om maatwerkoplossingen te bieden die het installatiegemak vergroten. Door deze aanpassingen kunnen installateurs sneller en effectiever te werk gaan, wat resulteert in tijdsbesparing en verhoogde efficiëntie.

Bij LIGHT International streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige armaturen te leveren, maar ook om de installatie-ervaring te optimaliseren. We geloven dat gemak en efficiëntie van cruciaal belang zijn bij het creëren van tevreden klanten en het bevorderen van succesvolle verlichtingsprojecten.

Samen met onze klanten werken we aan het ontwerpen van armaturen die niet alleen technisch geavanceerd en esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook eenvoudig te installeren en te onderhouden. Bij LIGHT International streven we naar het leveren van verlichtingsoplossingen die niet alleen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, maar ook praktisch en gebruiksvriendelijk zijn in elke installatiesituatie.

 

 

 

HomeInstallateurs

Een belangrijk onderdeel van het ontwerp van een armatuur is het gemak van plaatsen en het gemak van vervangen van onderdelen die aan veroudering onderhevig zijn.

Omdat wij onze producten op order produceren kunnen wij in overleg nog aanpassingen doorvoeren die het installeren eenvoudiger, sneller en dus efficienter maakt. Een speciale beugel, extra grote flens of de wartelgaten op een andere positie zijn hiervan enkele voorbeelden

 

 

Direct contact

Heeft u een vraag over een van onze producten, we helpen u graag direct verder:

Telefoon:
0299 472 011
Meer contactgegevens

Ontvang direct onze tarievenlijst!

 
Website: Websteen