+31(0) 23 2010503
NL / EN
Installateurs Ontwerpers Gebruikers
Menu
PRODUCTEN
HomeKLUS DESIGN

"Inspireer met KLUS design!

Bij KLUS design streven we ernaar ontwerpers te inspireren om innovatieve, functionele en prachtige lichtontwerpen te creëren. Ons doel is om producten te ontwerpen die het leven aanzienlijk 'gemakkelijker maken' voor aannemers, installateurs en lichtspecialisten.

Wat doen we precies bij KLUS design?

We ontwerpen en produceren LED-verlichtingsoplossingen voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Met onze producten kun je de ontworpen ruimte op een prachtige en functionele manier verlichten. Bovendien zorgen we ervoor dat de installatie eenvoudig en efficiënt verloopt voor aannemers. Daarnaast stellen we je klanten in staat om de verlichtingsarmaturen gemakkelijk en systematisch te onderhouden. Als kers op de taart bieden we ook waterdichte LED-verlichting die perfect is voor toepassingen in vloeren, opritten, parkeerplaatsen of gebouwgevels.

We hebben een hoogwaardig systeem van profielen, accessoires en gecertificeerde KLUĊš CRI95+ LED-strips ontwikkeld en op de markt gebracht. Met deze producten heb je de tools in handen om verlichtingsoplossingen te creëren die zowel technisch als esthetisch uitmuntend zijn.

Bezoek onze website voor meer inspiratie en ontdek de mogelijkheden die KLUS design te bieden heeft."

KLUSDESIGN

Website: Websteen