+31(0) 23 2010503
NL / EN
Installateurs Ontwerpers Gebruikers
Menu
HomeNIEUWSLASERSNIJDEN bij LIGHT International

LASERSNIJDEN bij LIGHT International

LASERSNIJDEN bij LIGHT International

We kunnen het haast niet in woorden uitdrukken, maar we zijn zo opgewonden om ons nieuwste "speeltje" met jullie te delen - onze glimmende, fonkelende lasersnijder in ons nieuwe stekkie in Haarlem! Met een grote grijns en heel veel trots willen we je laten weten hoe geweldig dit is voor ons en hoeveel plezier het ons gaat opleveren, vooral voor het maken van onze geweldige (slagvaste) armaturen.
Deze lasersnijder is als een soort superkracht voor ons productieproces. Hier zijn een paar coole dingen waarvan we denken dat ze je een grijns op je gezicht zullen toveren, vooral als het gaat om het maken van armaturen:
Precisie die doet Glimlachen: Deze lasersnijder is zo precies als een chirurg. We kunnen ermee de meest ingewikkelde ontwerpen maken met absolute precisie.

Maar wat te denken van de volgende mogelijkheden....😁

Bliksemsnelle Productietijd: Deze machine is bliksemsnel, waardoor we dingen nog veel sneller kunnen maken. En we waren al erg snel. Dus als je een idee hebt, kunnen we dat gelijk in werkelijkheid omzetten.

Keuzevrijheid die je doet Glunderen: We kunnen ermee werken met allerlei materialen, van metaal tot plastic en hout. Dat betekent dat we elk project kunnen laten glunderen met het perfecte materiaal.

Glimlach van Kostenbesparing: De lasersnijder is niet alleen snel, maar ook zuinig. Minder verspilling betekent dat we de prijzen laag kunnen houden, en dat is altijd iets om te glimlachen.

Maatwerk met een Glimlach: We houden van maatwerk met betrekkint tot onze standaard producten en deze machine maakt dat een fluitje van een cent. Daarbuiten geeft het de mogelijkheid om specials te blijven maken op het hoogste niveau.

Deze lasersnijder is niet alleen een sprankelende aanvulling op ons team, maar straks ook een garantie voor jouw glimlach. We zijn klaar om samen grenzen te verleggen, met een grote glimlach natuurlijk en een flinke dosis creativiteit. Samen gaan we ruimtes transformeren en laten stralen als nooit tevoren.......

Direct contact

Heeft u een vraag over een van onze producten, we helpen u graag direct verder:

Telefoon:
023 201 0503
Meer contactgegevens

Ontvang direct onze tarievenlijst!

 
Website: Websteen