+31(0) 23 2010503
NL / EN
Installateurs Ontwerpers Gebruikers
Menu
HomeNIEUWSLIGHT International partner 2ba

LIGHT International partner 2ba

LIGHT International partner 2ba

Aankondiging: LIGHT International is Nu een Officiële Partner van het 2ba Platform!

Beste relaties en klanten,

We zijn buitengewoon verheugd om u te informeren dat LIGHT International een officiële partner is geworden van het 2BA platform! Deze samenwerking staat in lijn met onze ambitie om voorop te blijven lopen in de verlichtingsindustrie en het is een belangrijke mijlpaal in onze tocht naar het aanbieden van de meest geavanceerde en klantvriendelijke oplossingen.

Wat betekent dit voor u?
Dankzij deze nieuwe samenwerking kunnen we een betere dienstverlening garanderen. Ons brede scala aan innovatieve verlichtingsproducten zal nu eenvoudig toegankelijk zijn via het 2BA platform, een gerespecteerd en vertrouwd platform dat zich specialiseert in de uitwisseling van product- en bedrijfsgegevens binnen de installatiebranche.

"We zijn ontzettend enthousiast over deze nieuwe samenwerking," aldus [Uw Naam], Managing Director bij LIGHT International. "Het 2BA platform zal ons helpen om onze klanten sneller en efficiënter te bedienen, en we kunnen niet wachten om te zien waar deze nieuwe fase ons zal brengen."

Blijf op de hoogte voor updates, tutorials en meer informatie over hoe u het meeste uit deze nieuwe samenwerking kunt halen.

 

 

 

 

 

Direct contact

Heeft u een vraag over een van onze producten, we helpen u graag direct verder:

Telefoon:
023 201 0503
Meer contactgegevens

Ontvang direct onze tarievenlijst!

 
Website: Websteen