+31 (0)299 472 011
NL / EN
Installateurs Ontwerpers Gebruikers
Menu
HomeMaatwerk

Maatwerk armaturen

Bij LIGHT International begrijpen we dat verlichting zowel functioneel als vormgevend kan zijn, afhankelijk van de specifieke situatie. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op uw behoeften, wanneer onze standaardproducten mogelijk niet volstaan. Samen met ons ontwikkelteam streven we ernaar om uw ideeën en ontwerpen om te zetten in tastbare eindproducten, inclusief het refurbishen van armaturen.

Of het nu gaat om het toevoegen van extra wartelgaten, het verhogen van de lichtopbrengst in lumen, het implementeren van dynamische aansturing of het voldoen aan afwijkende afmetingen, we staan klaar om de uitdaging aan te gaan. Refurbishen is een integraal onderdeel van onze diensten, waarbij we bestaande armaturen nieuw leven inblazen en ze aanpassen aan nieuwe vereisten en specificaties.

Ons doel is om verlichtingsoplossingen te leveren die perfect passen bij uw specifieke vereisten en verwachtingen. We streven naar uitmuntendheid en stellen alles in het werk om uw visie werkelijkheid te maken.

Website: Websteen