+31(0) 23 2010503
NL / EN
Installateurs Ontwerpers Gebruikers
Menu
HomeNIEUWSIntroductie nieuwe logo LIGHT International

Introductie nieuwe logo LIGHT International

Introductie nieuwe logo LIGHT International

Het Nieuwe Duurzaam Groene Logo van LIGHT International:

Een Pijler van Duurzaam Ondernemen en Innovatieve Armaturen ♻ 💡

In een tijdperk waar duurzaamheid niet langer een keuze is maar een noodzaak, zet LIGHT International een nieuwe standaard met de lancering van hun nieuwe, duurzame logo. Dit frisse symbool, uitgevoerd in een opvallende groene kleur, dient niet enkel als een esthetische verandering, maar vertegenwoordigt een diepgaande filosofische verschuiving richting duurzaam ondernemen.

Groen Als Gras, Groen Als Hoop.....:

Het nieuwe logo in een rijke groene tint is een visuele verklaring van de toewijding van het bedrijf aan eco-vriendelijke praktijken en duurzame armaturen. Groen is niet zomaar een kleur; het is een symbool voor leven, vernieuwing, en duurzaamheid. Het vangt de essentie van de natuur en weerspiegelt de verantwoordelijkheid die LIGHT International voelt om ecologische voetafdrukken te minimaliseren.

Levenscyclusanalyse (LCA) & Milieukostenindicator (MKI):

Bij LIGHT International is duurzaamheid meer dan een modewoord; het is een meetbare doelstelling. Het bedrijf gebruikt Levenscyclusanalyse (LCA) als een instrument om de milieu-impact van hun producten te evalueren, van grondstofwinning tot productie en uiteindelijk tot recycling of verwijdering.
Nog indrukwekkender is de toepassing van de Milieukostenindicator (MKI), een toetsbaar meetinstrument dat alle milieuaspecten, zoals broeikasgaseffect, verzuring, en eutrofiëring, integreert in één enkel getal. Dit maakt het voor klanten en stakeholders gemakkelijk om de milieu-impact van LIGHT International's armaturen te vergelijken met andere producten op de markt. Dit doen we overigens niet alleen maar samen met Ecochain Technologies.

Tot slot:

Het nieuwe groene logo van LIGHT International is veel meer dan een visueel aantrekkelijk design; het is een belofte, een verplichting, en een uitnodiging om samen te werken aan een groenere toekomst. Door te investeren in duurzame materialen, energie-efficiënte armaturen en door hun processen te evalueren met toetsbare instrumenten zoals LCA en MKI, heeft LIGHT International zichzelf gepositioneerd als een voorloper in duurzaam ondernemen in de verlichtingsindustrie.

Direct contact

Heeft u een vraag over een van onze producten, we helpen u graag direct verder:

Telefoon:
023 201 0503
Meer contactgegevens

Ontvang direct onze tarievenlijst!

 
Website: Websteen