Anything is possible!
Anything is possible!

DESIGN&CREATE

Straatmeubilair

Ons leveringsprogramma straatmeubilair bestaat voor het grootste deel uit zelf ontwikkelde producten. Soms op maat, soms standaard. Zo werken we dagelijks samen met ontwerpers en stads- en landschapsarchitecten om elk project aan de hand van een maatwerk inrichtingsplan uit te voeren.

Armaturen

Onze custom-made (LED) armaturen lenen zich uitstekend voor het uitlichten van gebouwen, gevels, bruggen, kunstwerken etcetera. Licht en kleur bepalen de uitstraling van een bepaald object in het donker, de diversiteit aan materialen, kleur en optieken biedt hiervoor bijna grenzeloze mogelijkheden.

Masten

Een juiste combinatie van materiaal, vormgeving, kleur en armatuur geeft elk lichtpunt een aparte uitstraling; afgestemd op de directe omgeving. Of dat nu voor een oude dorpskern of een futuristisch ogende woonwijk is: we hebben het of we maken het. Van staal of extra fraai in RVS of in combinatie met hout of kunststof: alle idee├źn zijn in principe uitvoerbaar.

Inrichting en kunst

Ook voor uw kunstobject bent u bij ons aan het goede adres, met of zonder licht. Doordat wij beschikken over onze eigen productiefaciliteit, waarin wij een diversiteit aan machines en apparatuur hebben staan, bieden wij een enorme hoge mate van flexibiliteit. Vraag ons naar de mogelijkheden en u zult versteld staan.